ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΔΩΡΑ

 ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΔΩΡΑ
  Εταιρικά και επαγγελματικά δώρα • Δώρα συνεδρίων • Εποχιακά δώρα (Χριστούγεννα & Πάσχα) • Αξεσουάρ •  Δώρα Ξενοδοχείου & Ταξιδιωτικά Δώρα • Δώρα Εκδηλώσεων

 

1. ΠΕΛΑΤΕΣ

Προσφέρετε δώρα στους πελάτες σας για να εκφράσετε την εκτίμησή σας και να δείξετε την αναγνώρισή σας για την υποστήριξή τους!

Τα δώρα είναι ιδανικά για εμπορικές εκθέσεις και συνέδρια, εποχιακά δώρα και ειδικές εκδηλώσεις.

Οι μοναδικές μας δημιουργίες θα αφήσουν και τις καλύτερες εντυπώσεις για την εταιρία σας! Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα και να διαλέξετε το ιδανικό δώρο που θα αναδείξει την εταιρική σας εικόνα!

 

2. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ & ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

  Αναγνωρίστε τα Μέλη της Ομάδας σας.

  Εκφράστε την εκτίμηση σας προς τους υπαλλήλους και τους συναδέλφους με ξεχωριστό τρόπο.

  Μια εξαιρετική πρακτική που ενισχύει το ομαδικό πνεύμα και δημιουργεί ένα αίσθημα εμπιστοσύνης στο περιβάλλον εργασίας.

  Υπάρχουν πολλοί υπέροχοι τρόποι για να πείτε "Ευχαριστώ!" με ένα προσωπικό και πρωτότυπο δώρο. Έλατε να δημιουργήσουμε μαζί αυτά τα δώρα, προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες και υπηρεσίες. Ας δώσουμε μαζί ένα ξεχωριστό χαρακτήρα στην αναγνώριση της προσπάθειας και της αφοσίωσης των συνεργατών σας.

   

  3. ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΓΑΜΟΙ & ΠΑΡΤΙ

  Δημιουργήστε μια αξέχαστη εμπειρία προσφέροντας μικρά τσαντάκια ή τσάντες παραλίας με το λογότυπο της εταιρείας σας ή με μοναδικές δηλώσεις που αντικατοπτρίζουν τη φιλοσοφία σας.

  Διακοσμήστε κάθε εκδήλωσή σας με μοναδικά καλάθια από κουρελού ή άλλα πρωτότυπα διακοσμητικά για να δημιουργήσετε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον που θα μείνει αξέχαστο στους επισκέπτες σας.

   

   

  Θα είναι χαρά μας να συζητήσουμε μαζί σας για να βρούμε το ιδανικό προϊόν που θα σας ταιριάζει και θα καλύπτει τις ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

  Ας συνεργαστούμε για να δημιουργήσουμε παρέα ιδιαίτερα και χειροποίητα δώρα που θα εντυπωσιάσουν και θα αφήσουν αξέχαστες εντυπώσεις.

  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να ξεκινήσουμε αυτή την εκπληκτική συνεργασία!

   

  E-mail: pennychristidi @ yahoo.gr

  Call us: 0030 694 78 26 568