ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Οι περισσότερες παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε μία με τρεις (1-3) εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που ολοκληρωθεί η επεξεργασία της παραγγελίας, και η εξακρίβωση των στοιχείων πληρωμής. Kαταβάλλουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε να αποστέλλουμε όλες τις παραγγελίες όσο πιο γρήγορα γίνεται. 

Από τις εργάσιμες ημέρες εξαιρούνται τα Σάββατα, οι Κυριακές και οι επίσημες Ελληνικές αργίες. 

Δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις σε αποστολές που προκλήθηκαν από καιρικές συνθήκες, διεθνή τελωνειακά θέματα ή οποιεσδήποτε άλλες περιστάσεις πέραν του ελέγχου μας.

1. ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Προσφέρουμε δωρεάν μεταφορικά για όλες τις αγορές εντός Ελλάδας αξίας 40€ και άνω. Διαφορετικά υπάρχει χρέωση 4€.

Η μεταφορική εταιρία με την οποία συνεργαζόμαστε είναι η Γενική Ταχυδρομική.

2. ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Δεν ισχύει η μέθοδος πληρωμής ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Τα έξοδα αποστολής ποικίλλουν ανάλογα με την χώρα διαμονής σας. 

Οι αποστολές προς Κύπρο αποστέλλονται μέσω των εταιριών ACS  Courier  (1-10 ημέρες παράδοσεις) και Γενική Ταχυδρομική.

Οι αποστολές προς εξωτερικό, εκτός από τη Κύπρο, αποστέλλονται μέσω των Ελληνικών ταχυδρομείων με αριθμό αποστολής.

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται από χώρες-κράτη εκτός της ευρωπαϊκής Ένωσης, αποστέλλονται μέσω των Ελληνικών ταχυδρομείων με αριθμό αποστολής και στο συνολικό ποσό της παραγγελίας σας δεν συμπεριλαμβάνει τις επιβαρύνσεις και τους φόρους που θα σας επιβληθούν κατά την παράδοση από την εταιρία μεταφορών. Η αποπληρωμή των εν λόγω φόρων και επιβαρύνσεων είναι απαραίτητη, προκειμένου να αποδεσμευτούν τα προϊόντα σας από το τελωνείο. Οι δασμοί και οι φόροι υπολογίζονται βάσει των προϊόντων που έχετε παραγγείλει, τον προορισμό αποστολής, καθώς και την αξία της συνολικής αγοράς σας. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την τοπική τελωνειακή υπηρεσία. Οι επιβαρύνσεις και οι φόροι αυτού του είδους δεν δύναται να επιστραφούν.

Αν για οποιονδήποτε λόγο το πακέτο σας απορριφθεί από το τελωνείο, δεν δυνάμεθα να σας επιστρέψουμε το πραγματικό κόστος αποστολής και/ή τους φόρους και τις επιβαρύνσεις που σας επιβλήθηκαν.

3. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ XΩΡΟ ΜΑΣ

Προσφέρουμε επίσης την επιλογή παραλαβής της παραγγελίας σας από τον χώρο μας. Αν επιλέξετε παραλαβή από το χώρο μας, θα σας καλέσουμε για την παραλαβή της.

Διεύθυνση Παραλαβής: ΧΑΒΡΙΟΥ 5, Αθήνα, 10562, 1ος Όροφος

Ώρες Παραλαβής: Δευτέρα- Παρασκευή 10:00πμ. - 14:30μμ.

Αν επιθυμείτε να παραλάβετε τη παραγγελία σας εκτός αυτού του χρονικού πλαισίου, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αν ο τρόπος πληρωμής ειναι αντικαταβολή, η παραγγελία θα είναι διαθέσιμη για παραλαβή για 2 ημέρες. Μετά το πέρας αυτού του χρονικού διαστήματoς έχουμε δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας σας. 

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ 

Κατόπιν αιτήματος από τους ίδιους τους πελάτες της εταιρίας μας, συμφωνούμε να δεσμεύουμε την παραγγελία και να την αποστείλλουμε σε μετέπειτα ημερομηνία, μόνο στην περίπτωση που η πληρωμή έχει εκτελεστεί μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς. Αν η πληρωμή δεν έχει ολοκληρωθεί, η Εταιρία έχει το δικαίωμα είτε να προβεί στην ακύρωση της παραγγελίας. Αν παρέλθουν δεκατέσσερις (14) ημέρες από την ημέρα που πραγματοποιήθηκε η παραγγελία και δεν έχει παραλληφθεί από τον πελάτη, δεν θα υπάρχει δικαίωμα επιστροφής της ή αλλαγή του/των προιόντων με κάποιο άλλο και φυσικά η επιστροφή χρημάτων.

ΑΚΥΡΩΣΗ ή ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για οποιαδήποτε ακύρωση/ τροποποιήση της παραγγελίας ή αλλαγή διεύθυνσης ή πληρωμής , μπορείτε να στείλετε email στο pennychristidi@yahoo.gr