ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία πρώτης προσπάθειας παράδοσης της παραγγελίας και μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αλλαγής είδους, αλλαγή μεγέθους, ή επιστροφής χρημάτων. Προκειμένου να γίνει δεκτή η επιστροφή, όλα τα προϊόντα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση με τις ετικέτες και την αρχική τους συσκευασία. 

Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές σε προϊόντα κατά παραγγελία και για προϊόντα που έχουν την ένδειξη «ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ» στην περιγραφή τους. 

Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε επιστροφές που δεν είναι εξουσιοδοτημένες ή/και δεν αποστέλλονται σύμφωνα με τους όρους επιστροφής που αναγράφονται λεπτομερώς στη παρούσα πολιτική επιστροφών. Σε περίπτωση μη-εγκεκριμένων ή μη αποδεκτών επιστροφών, τα προϊόντα θα επιστρέφονται στη διεύθυνση αποστολής της αρχικής παραγγελίας.

Τα προϊόντα μπορούν να αλλαχθούν με οποιοδήποτε διαθέσιμο διαφορετικό μέγεθος ή είδος. 

Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται εντός 8-10 εργάσιμων ημερών από την στιγμή που τα επιστρεφόμενα είδη παραληφθούν και ελεγχθούν. 

Στη περίπτωση που η παραγγελία έχει δηλωθεί ως δώρο, σε περίπτωση επιστροφής, δεν υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων. Σε αυτή τη περίπτωση μπορούμε να προσφέρουμε αλλαγή σε είδος/μέγεθος.

ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ  

Οι επιστροφές γίνονται μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής και επιβαρύνονται με έξοδα επιστροφής 5 ευρώ με την χρήση του κωδικού μας.

Σε περίπτωση επαναποστολής του νέου είδους υπάρχει επιβάρυνση 4 ευρώ, χρέωση που ισχύει σε όλες τις παραγγελίες κάτω των 40 ευρώ.

Σε περίπτωση επιλογής άλλης εταιρεία διανομών εκτός της Γενικής Ταχυδρομικής επιβαρύνεστε το κόστος επιστροφής. Χρέωση αποστολέα.

Σε περίπτωση που η παραγγελία επιστρέφεται από χώρα εκτός Ελλάδος, ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής και θα πρέπει να υπάρχει αριθμός αποστολής στην επιστροφή έτσι ώστε να μην χαθεί το δέμα. 

Σε περίπτωση που η παραγγελία επιστρέφεται από χώρα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης ο πελάτης επιβαρύνεται και με τυχόν έξοδα εκτελωνισμού, φόρους και δασμούς. 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

1. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν προβείτε σε επιστροφή.

2. Θα πρέπει να είναι σωστά και περιποιημένα συσκευασμένα.

3. Θα πρέπει να μας επιστρέψεται την απόδειξη της παραγγελίας.

4. Όλες οι αποστολές θα πρέπει να έχουν αριθμό αποστολής για να μην υπάρξει απώλεια του δέματος.

5. Μπορείτε να έρθετε στο χώρο μας για επιστροφή της παραγγελίας σας στις ώρες λειτουργίας μας.

Σε περίπτωση που ένα προϊόν που αγοράσατε παρουσιάσει ελάττωμα κατά την παραλαβή και αποδειχθεί και ελεγχθεί από εμάς, δεν υποχρεούστε να επιβαρυνθείτε με οποιοδήποτε επιπλέον κόστος αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος.